AŽ 40 000 KS KONZERV ZA DEN A DVOJCIFERNÉ MEZIROČNÍ RŮSTY!
Maso na maximum
Unikátní technologické postupy při zpracování nám umožňují nabízet maso té nejvyšší kvality – bez jakýchkoliv chemických konzervantů a stabilizátorů.
Naše výrobky naleznete u leaderů trhu, jako jsou Alza, Rohlík či Hornbach.

Unikátní technologické postupy při zpracování
nám umožňují nabízet maso té nejvyšší kvality – bez jakýchkoliv chemických konzervantů, dochucovadel či barviv. Navíc jsme schopni sterilizovat maso i bez zahušťovadel a želatiny.
Klademe důraz na maso potravinářské kvality.

Jsme přímý výrobce — z linky rovnou do misky
Díky rozšíření výroby v roce 2023 a plánovanému rozšíření v dalších letech zvládneme vyprodukovat přes 30 000 konzerv za den a plánujeme vyrábět až 100 000 konzerv za den.

Maso sterilizujeme pouze pomocí fyzikálních principů
Chemie u nás nemá šanci – sázíme na fyziku. Maso konzervujeme jen pomocí tepla a tlaku.
Stojíme si za tím, že jedině přirozená strava je kvalitní strava.
ALEMAR V MÉDIÍCH
Napsali o nás

VLASTNÍ ZNAČKY, VÝROBA, PATENTY
Naše know-how píše náš příběh


Kompletní krmiva LOUIE®
Chutná kompletní krmiva pro psy a kočky. 95 % masa doplňuje mix 5 % rostlinné složky, vitamínů a minerálů, kterž supluje obsah žaludku kořisti ve volné přírodě.


100 % maso Marty®
Konzervy se špičkovým masem pro spokojené psy a kočky. V konzervách nenajdete žádné chemické konzervanty ani želatinu. Jen 100% maso a výpek.


Patentovaný olej Cofilio®
Stojíme u zrodu zcela nového odvětví. Z dříve odpadní suroviny patentovaným procesem vyrábíme unikátní kávový olej a hnojivo.
2014
Zahájení vývoje technologie na zpracování masa
2016
Uvedli jsme na trh značku MARTY Navázali jsme spolupráci s Rohlíkem
2017
Rozrostli jsme se i do Hornbachu a Zvěrokruhu
2020
Začali jsme prodávat na Alze Zahájili jsme prodej konzerv s rostlinnou složkou Louie
2021
Vznikl Alemar Food Group
2022
Získali jsme certifikaci na prodej masa pro lidskou spotřebu
2023
Získali jsme patent na výrobu kávového oleje ze sedliny.
2024
Dokončujeme 2. fázi rozšíření výrobny konzerv


Naším cílem bylo vyrobit jednoduchou alternativu k BARFu. Po letech vývoje jsme dospěli k technologii, která se ukázala jako ideální způsob, jak zpracovávat maso, aby si udrželo kvalitu a zároveň bylo jednoduché na konzumaci.
Martin Ioan Košťál, zakladatel Alemar Food Group
BUDETE U TOHO S NÁMI?
Meziročně jsme vyrostli o 20 %. Díky našemu know-how máme nakročeno růst dál a stát se předním zpracovatelem masa v Evropě.
NOVINKY
Aktuality z podnikání
- Kapitalizujeme naše závazky z dluhopisůNa začátku jsme měli pronajatou skladovou halu se stojatým autoklávem za 250 000 Kč, který sám navrhl zakladatel firmy a nápad. Akcie něčeho takového se prodávají těžko. Proto jsme začali s dluhopisy. Nyní se však dostáváme do fáze, kdy už… Více informací: Kapitalizujeme naše závazky z dluhopisů
- Vybíráme ČOV pro naši výrobu v ŽabčicíchDle našich propočtů nás brzy vyjde jen svoz odpadních vod z jímky na cca 2,5 mil. Kč ročně. Abychom tyto prostředky ušetřili, vybíráme vlastní ČOV.
- Vybíráme materiál nové podlahy do primární části výrobyUkázalo se, že v primární části výroby bude nezbytné vyměnit materiál podlah. Momentálně vybíráme z materiálů poloprodyšných, které by měly propouštět jednosměrně vlhkost a předejít praskání.